AYAH XCIDENT...kedebuuum

6.17.2010

1st day..bed rested after check up..wahhh yaie Mia pakai unifom tuu..hehe

Remove formatting from selectionAlhamdulillah wa syukran jazila 'ala du'a..

Semalam 16 Jun 2010, waktu Saudi..
11am ~ chatting dengan Kak Ein kat fb, dapat berita ayah xcident & berada dihospital
11.30am ~ Ayah on the way ke hospital naik ambulance
~ Call Kak Nor yang on the way ke hospital,katanya acc langgar lari dengan lori kelapa sawit
~ Darah ayah naik hingga 200
1pm ~ baru dapat masuk ward
~ Doc tengah check-up & bahagian muka & tangan dijahit

Today 17 Jun 2010,
3pm ~ Ayah dah check out
~ Video call wif family

Part muka yang kena jahit.. wajah tua ayah.

Part tangan yang luka2 & kena jahit..

Walaupun terkilan dengan driver yang tak berperikemanusiaan tu, saya tetap bersyukur Ayah berada dalam keadaan yang baik & dipanjangkan umur..semoga luka2 tu cepat sembuh dan Insyaallah kita akan berjumpa 2 bulan je lagi..

0 comments:

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP