PICNIC @ LAUT MERAH - AL HASI

11.05.2010

Kalau ada program piknik ke sini sebolehnya memang mila nak join..rugi tak pegi.. laut merah laut yang cantik & tenang...bila kami dah balik ke tanah air nanti kompem 100% tak kan ada peluang nak kesini lagi, bukan senang nak masuk sini tau..cabarannya kawasan ni lapang tanpa pokok2 & kemudahan awam, yang bestnya ini adalah kawasan untuk orang2 luar dari saudi, sooooo kami boleh pakai ape saje tanpa abaya (disyorkan menutup aurat), boleh swim2 & buat apa saja..xtvt bebas..


Snorkling.. snap from kamera yang tak canggih..

hehheh..sian ayah & the gang tak dapat diving arini..sooo apalagi, program train mia miming2 la(swimming)..

emm bebudak ni kalau dah syok main tak rasa dah terik matahari, soh makan pun tak mau..


0 comments:

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP