KOMPILASI AISYAH DAMIA (6 BLN)

2.14.2009


Pening la nak pilih gambar2 Damia ni..banyak sangat!!! Ni masa dah balik Paka, kiranya lepas 44days - 4bln lah.

1. Xtvt yang agak kerap.. jalan2 kat pantai depan rumah..tengok tu Ayah jadi kangaroo..
2. Errgghh!! ni lah baby yang asyik nak berdukung jerrrr.. bila Ibu tengah masak mana daya nak dukung lama2 Mia oooiii!! sudahnya letak je dalam carrier tu yek..
3. Style kangaroo ni lah feberet awak Mia.. jangan harap nak dok lama kat stroller..
4. Ni la pembantu utama Ibu.. bila Ibu nak kemas rumah ke, buat2 kerja kat luar ke.. tu pun tak boleh lama... kang setaman dengar sore awak ala2 suprano tu tau!!
5. Masa yang Ibu tungguuuu..
6. Hmmm.. masa ni patutnya Ayah jaga Mia taww! tapi sudahnya Mia jaga Ayah la pulakkk..
7. Yehyehh.. pukul 3pagi berembun di Danga Bay JB!!
8. Belajar meniarap masa umur 2bln..tapi lambat jugak jalan ek..
Antara kenangan sepanjang tempoh berpantang kat kampung.. Tx a lot to Mak yang bersusah payah menjaga kami .. hanya dengan doa dapat kubalas..

Minggu pertama kelahiran cinta hati Jamilah & Noor Zikhan

Biodata baby:

NAMA : AISYAH DAMIA BINTI NOOR ZIKHAN

MAKSUD : AISYAH (Isteri Rasulullah s.a.w), DAMIA (Kebijakan & kebajikan)..Amin..

D.O.B : 24 OGOS 2008

TEMPAT LAHIR : HOSPITAL PANTAI BATU PAHAT, JOHOR

MASA LAHIR : JUMAAT ( 6.42 PM )

BERAT : 2.64KG

MODE DILAHIRKAN : SVD ( NORMAL )

NO.BILIK : 203B

PAKAR PUAN : DR. LAU

PAKAR KANAK2 : DR. TAN & DR. SYARINA

0 comments:

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP