RINDU MALAYSIA!!!

4.20.2009


"Hujan emas dinegeri orang, lebih baik hujan batu dinegeri sendiri"




Hmmm, lately ni riiiindunyeeee kat mike2 kat Malaysia nuuuuun.. paling rindu kat family saya la kan.. rupanya dah 7 bulan saya ngan Mia kat Saudi ni.. ni lah tempoh terlama saya tak balik kampung..huwaaa. Macam2 saya rindu kat Malaysia tu.. kehijauannya, bebas kesana sininya, rindu juga nak drive..

Rasa sedih juga bila teringat mak yang asyik menangis bila kami telefon@skype.. ye lah kan, dulu dialah yang jaga mia dari umur 2hari sampailah setahun.. sihat & sakitnya Mia memang banyak mak yang jaga. Kalau setakat kitorang nak balik T'ganu boleh lagi dia cover sedih, ni pulak pi berpuluh ribu batu..

:c Ishhh memang tangkap syahdu betullah minggu ni.. dahla stok2 dapur yang tak de kat sini dah nak habis.. segan pulak tak sudah dok kirim orang jek..

Tu part syahdu la kan, part happy plak, Hb memang nak saya & Mia balik Malaysia, kesian kat makpak saya katanya.. hahhh ada dah tu bunga2 hepi.. hiiyahhh!!! :z tapi saya risaula nak balik sendiri, mana nak bawa bag, dukung Mia, kalau Mia meragam lagi.. tapi nak balikkkkk!!!

So rasanya saya nak balik Msia tak???? :t :t tungguuuu..




0 comments:

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP