MENGIGAU

5.02.2012

   بسم الله الرحمن الرحيم

Sekian lamanya Ibumia tertidur dari berblogging..tetiba teringat-ingat akan blog hijau AKUKAUDIA tu..2 hari mencuba untuk mengintai2 tapi tapi dah tak boleh masuk nampaknya, cuba masuk yang MINQALBEE..oohh boleh lagi..dannnn tetiba jari jemari rasa nak menulis pulak, macam mengigau Ibumia ni.. taaapi nampaknya Ibumia kurang sikit kefahaman akan berblog ni..pening pulak dok membelek2..mungkin ada perubahan..harapnya malam ni si teruna Abid ku itu tak moody, so bolehlah Ibu try & error kat blog ni..harapnya hasrat nak sambung berblog bukan sekadar igauan lagi kali ni..hehe

0 comments:

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP